int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 30.09.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



13.12.2023 Heradura - Španělsko

Na Ebru na přehradě Maqiunenza jsme zůstali čtyři dny u Pepy a Hanky. Snaha chytit nějakého candáta i přes veliké úsilí Zdendy nevyšla.

Img_6921

Zdenda se opravdu hodně snažil, u vody proseděl mnoho hodin ve snaze něco chytit, ale bohužel. Voda v přehradě stále stoupá a ryby zkrátka neberou.

Img_6922

Naštěstí je aspoň krásně, sluníčko svítí, nefouká, což je vzácnost ale ryby neberou. U Pepy je teď skupina rybářů, je jich pět a taky žádná sláva.

Pc100008

Odjíždějí na lodích v osm ráno, přijíždějí po páté a úlovky jsou vyloženě tristní. Taky to zabalili a odjíždějí. Včera přijeli vyloženě znechucený. Celý den ve třech na lodi s plnou výbavou na vyhledávání ryb a přivezli dva candáty.

Pc100007

Ve třech za devět hodin a pouho pouhé dvě ryby. Ryby zkrátka neberou, neberou, neberou! Na druhou stranu jsme objevili další parádní místo na přehradě Riba roja a tak se sem na jaře vrátíme. Tak teď máme dvě moc pěkná místa, kde se dá chytat ze břehu a stát, jak se říká na divoko přímo u vody.

Pc100005

Ale má to vše háček, jak jinak. Teď nemělo cenu kupovat povolenku na přehradu a coto, ale na jaře si jí už konečně koupíme, ale zase je tu problém, kde si jí koupíme. Zatím máme informace, že Riba roja je Katalánsko a Mequineza je Aragonie a každý má jinou povolenku.

Img_6956

Jedno naše vybrané místo je v Aragonii a druhé, jak jinak v Katalánsku.

Pc130019

Odjíždíme zpět směr Xerta. Zdenda se pokusí na Xertě ještě něco nachytat a také, už tam přijeli přátelé. V Caspe jsem ještě něco málo nakoupila do ledničky a tak, vzhůru na Xertu!

Pc130022

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ