int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 30.09.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



14.12.2023 Xerta - Španělsko

Naše oblíbená Xerta. Přátelé se divili, že jsme tak dlouho na jednom místě.

Pb220008

Je to jednoduché. Jednak je nám tady dobře, máme hezké místo, které díky tomu, jak Zdenda postavil auto je chráněné před větrem, máme pár metrů vodu, prodejna potravin je ve městě a možnost výletů ať na kole nebo pěšky taky je a hlavně, je tu klid a Zdenda může rybařit. Dokonce tu platí jeho rybářská povolenka.

Pb220011

Údajně až po Xertu platí povolenka na moře, kterou už má. Ale s ohledem na to, že tady nebyl ani jednou nějaký porybný nebo nějaká kontrola a nebylo se koho zeptat, tak dáváme na informaci od Pepy, který se domnívá, že naše povolenka zde platí. Ostatně, co by se dalo dělat jiného, než se případně omluvit a pokusit se koupit povolenku na Ebro, ale ta by zase podle všeho platila jen po přehrady. Zkrátka, je to složité a jak jsme se dozvěděli, hodně se pravidla hry mění.

 Obrazek-whatsapp-2023-12-14-v-21-06-34_fa0ee3ea

Zdenda nahodil a hned chytil čtyři krásné sumce. Tento je nejmenší a byl puštěn zpět. Nakonec máme tři sumce, které jsme si ugrilovali. Stačí jen troška soli, kmín a maličko oleje a jsou přímo luxusní.

Obrazek-whatsapp-2023-12-14-v-21-06-35_4f2db2ce

Zdenda je vyfiletoval a tak jsme neměli ani kostičku. Jsme tady tři posádky, tak každý jsme měli jednu rybu a paráda. Zítra pojedeme na kola. Helu se Zdendou vezmeme jak jinak na překrásnou Vía Verde do Botu. Na pivko.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ