int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 30.09.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



21.12.2023 Villajoyosa - Španělsko

Jak jsem se včera zmiňovala, tak nějak tu letošní zimu nechápu. Buď už jsou všichni v Mexiku anebo, dole na jihu Španělska, kde je podle informací spousta kolegů.

Img_7086

Naše místo na útesu ráno zelo prázdnotou. Všichni odjeli kromě jednoho Španěla v Berlingu, kam naskládal nejen sebe, ale ještě 4 psy všech možných velikostí. Neuvěřitelné. Každopádně, nám se otevřela možnost přeparkovat, a tak přejíždíme hned naproti, kde máme naprosto luxusní sezení jen pro nás s báječným výhledem.

Img_7108

Ovšem, Španěl se psy hned přiběhl, a že tam nemůžeme stát, přitom ještě ráno tam byly obytky tři, takže měl o jedno auto méně a že parkoviště je jen pro vany, což samozřejmě není pravda, ale byl velmi důrazný. Nakonec, že zavolá policii. Což udělal, ale nezavolal policii, jen nějakého kamaráda s pomalovaným autem, který chudák netušil, o co jde. Kamarád odjel a náš kolega z parkoviště si vysloužil přezdívku Prudič. S ohledem na to, že tady není vůbec žádný zákaz a pokud by přijela policie, což jednou v poklidu projela, jsme v klidu. Stejně by vyhodili nás i jeho, což samozřejmě ví i Prudič.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ