int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 30.09.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



23.12.2023 Villajoyosa - Španělsko

Španělský kolega se zklidnil a my se připravujeme na Vánoce. Samozřejmě, zdobíme auta a jsou teď vyloženě nádherné, skvostné dny.

Img_7085

Bez větru, slunečná obloha bez mráčku, prostě, paráda. Přijeli další kolegové, ale místa je tu dost a nijak si nepřekážíme. Ale co se nestalo. Za Zdendou s Helou přijeli další známí, dvě auta přívěs, za námi přijel na krátkou návštěvu Jarek a to na našeho Prudiče bylo už příliš a opět se dal do akce. Mával rukama jako větrný mlýn a rozčileně nám cosi vykládal. S ohledem na to, že nikdo španělsky neumíme a jeho kadence slov byla přímo závratná, tak jsme stejně v klidu a Prudič poražen odchází.

Obrazek-whatsapp-2023-12-21-v-12-18-48_0c3aae9e

Nicméně, na stránky Park4night odpoledne napsal recenzi jak na naše parkoviště, tak z jiného účtu pod jiným jménem na spodní parkoviště, že tady byla policie a že všechny vyhodila a že se tady zkrátka parkovat nedá s dovětkem, pozor na pokuty! No a my jsme tady, žádná policie nikoho nevyhodila a samozřejmě, pokuty nikomu nedala. Na spodním parkovišti někdo strhal zákazové papírové cedule, možná že jsou od našeho aktivisty, a už se tam vesele parkuje. Stačí, aby tam stálo jedno auto a už je to signál pro ostatní, šup tam, než bude plno. Takže tak, i tací jsou mezi námi, kteří se snaží obhájit si místo, které všichni znají, kde se rádi zastaví a nesmyslnou recenzí se mohou nechat odradit a pak, náš aktivista má jakousi naději, že sem přijede méně aut. Ale je to samozřejmě nesmysl.

Img_7109

Spousta lidí stránky park4night vůbec nezná, nepoužívá a přijedou sem jen pro to, že se jim tady kdysi líbilo a nebo, že jim někdo toto místo doporučil. Jojo, lidé jsou různí. Proto pokud Zdenda hledá místo pro nás, tak samozřejmě čte recenze, ale jak říká, s tím už se taky několikrát setkal. Lidi jsou někdy schopný do recenzí napsat úplné blbosti.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ