int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 29.03.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



12.2.2023 Playa Vera - Andalusia - Španělsko

Pár dnů je vyloženě ošklivo a dokonce, zapršelo. Nebe je zatažené, fouká vítr a občasné přeháňky nás nahnali do aut.

Img_1705

Únor se zatím opravdu nějak nevydařil, ale máme polovinu měsíce a tak nebudeme házet flintu do žita. Dneska konečně je hezký den, a tak vyjíždíme na další výlet, vodní nádrž Almanzora potřetí. K této úžasné vodní nádrži jsme jeli 1. února jakoby vrchem, pak ještě jednou, kdy jsme jeli vlastně na úplný začátek nádrže, ale spodem a teď jedeme znova a prohlédneme si jí úplně zespoda.

Img_1707

Nahoře máme velikou vodní nádrž, hráz a pod hrází je vybudovaná obrovská vodní nádrž, takový velký plavecký bazén ovšem monumentálních rozměrů, která slouží nejen k zadržení vody, ale také je tu pro vodní sporty.

Img_1710

Když šlapeme do kopce a pomalu se k spodní nádrži přibližujeme, nevypadá tak obrovsky, ale zdání klame. Je opravdu veliká. Naproti je pěkné parkoviště, kam se dá dojet z města, ale my šlapeme dál až na hráz, kde jsme si chtěli dát obligátní svačinku, ale děsně fouká. Tak velitel výpravy Zdenda S rozhodl, že svačina bude dole, někde a větrem.

P2060069  

Dneska s námi jeli kolegáčkové, kteří se s námi seznámili díky plynu a teď jsme se setkali. Tak s námi jeli na výlet, večer ještě posedíme a přátelé jedou dál, na Portugalsko.

 Img_1714

Deště, spíše přeháňky, které jsme měli v minulých dnech, samozřejmě poznamenali cesty mezi poli a my dojíždíme jako jedna koule bahna.

P2060072 

Nemá cenu se snažit kola jakkoli u kohoutku umýt a když je po ruce benzínka s myčkou, není co řešit. Benzínku máme pár metrů, a tak jedeme na očistu.

P2060073

Vyšlo nás to jedno auro na dvě kola a jsme krásně čisťounký. Takže kola můžeme dát hned na držáky.

 P2060066

Zítra pojdeme na další výlet, tentokrát do kolébky znaku Andalucie, Indala, do  Mojácaru.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ