int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 30.09.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



18.2.2023 Águilas - Almería - Španělsko

Spletla jsem se v dnech. Trh v Aguilas je každou sobotu. Včerejší den jsme věnovali lenošení, rybaření, úklidu a tak podobně.

P2180032

A hlavně, svítí sluníčko, a tak se konečně po několika smutných dnech vystavujeme nádhernému slunci.

P2180037

Jsme na playa Arroz, kde se nám to moc líbí a kupodivu, při našem příjezdu jsme tu jen ve čtyřech. Pravda, dneska nějaká auta přijela, ale není to nic dramatického.

P2180029

Máme, jak se říká v kempech první brázdu, posloucháme vlny Středozemního moře, čerpáme vitamín D plnými doušky a je pohodička.

 P2180038

Ráno ještě krápalo, což nás odradilo jet na trh na kole, jeli jsme těch pár kilometrů autem, ale udělali jsme chybu. Na trhu už bylo krásně. Je to děsně zajímavé, ale naše oblíbená aplikace na počasí Windyty se dlouho tak strašně v předpovědích nepletla. Už několik dnů máme mít jasno, maximálně maličká, nepatrná oblačnost a celý den jsme pod hustou duchnou mraků.

P2180007

Nepamatuji se, že by byla Windyty tak dramaticky mimo mísu. Už si z toho děláme legraci, ale je to nepříjemné, protože máme naplánovaný výlet, vše domluveno, připraveno, trasa nachystaná s tím, že po desáté už bude jasno a ono je celistvě pod mrakem a občas sprchne a to celý den.

 P2180014

Trh v Aguilas je dost známý a hojně navštěvovaný. Jak místními, tak cizinci z širokého okolí.

P2180011

Ohromná hromada kol u vchodu, které jsou k sobě všelijak svázaný je úžasná.

P2180018

Říkali jsme si, že tam stojí ne jedna, ale spousta obytek na stojanech. Tak tady by si člověk vybral.

 P2180016

Trh je ne jenom pro mne velmi příjemný. Spousta čerstvého ovoce a zeleniny za velmi příjemné ceny. Nakoupili jsme si luxusní mandarinky, tašku pomerančů, pět kilo brambor, rajčata, papriky, pórek a tak podobně.

P2180020

Prodávají tady svazky zelené petržele za 40 centů, že se mi nevejde do hrnku s vodou. Pokud koupíme u stánku zeleninu nebo brambory a chceme trochu petržele do polévky, tak jí trochu dostaneme zadarmo, ale já si ji vždy větší svazek koupím, protože část si jí dávám na mrazák.

 P2180019

Pokud by někdo byl v této oblasti, tak tady je seznam trhů v okolních městech.

Trhy-v-okoli-vera

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ